Gratis fragt fra 350 kr.
Gratis fragt fra 350 kr.

Bliv en del af On The Wall Bornholm

On The Wall Bornholm har en vision om at samle alle de bedste, flotteste, mest tankevækkende og kreative plakater fra og om Bornholm.
Vi er derfor meget interesseret i en indledende dialog med dig, der fx er kunstner, grafisk designer, tegner, illustrator eller fotograf, og du mener at kunne bidrage til denne vision.

Vi vurderer og udvælger de produkter, som vi mener er interessante for kunderne i vores webshop. Vi formilder plakaterne og står for produktion, salg og levering til kunderne. Desuden markedsfører vi udvalgte produkter blandt andet på sociale medier.

Kontakt On The Wall Bornholm på mail@onthewallbornholm.dk og send gerne et par eksempler på kunstneriske eller grafiske værker, som du mener vil egne sig som plakater – eller udfyld formularen herunder. Vi vender tilbage til dig snarest muligt.

Kontakt On The Wall Bornholm

… Hvis du er en kreativ sjæl og vil bidrage med plakater og blive en del af On The Wall Bornholm. Send gerne nogle eksempler på, hvad du kan. Du kan vedhæfte filer af typen JPG, PNG og PDF.

Nyhedsbrev fra
On The Wall Bornholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nye plakater og gode tilbud.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner