Gratis fragt fra 350 kr.
Gratis fragt fra 350 kr.

Mange af de teknikker og tankegange jeg bruger i min kunst, stammer fra tegnefilmens verden, hvor man tager formerne og bevægelserne af liv og bryder dem ned til deres laveste fællesnævner.

Portræt:

Ravn Toklum

Professionelt har jeg speciale inden for sekvenskunst og karakterdesign, men nyder også at bruge min tid på illustration og maling generelt. Jeg har arbejdet meget pr. bestilling her de seneste par år, og var i en længere periode praktikant på Nationalmuseet som husets kunstner. Jeg har bl.a. været med til at producere fastudstillingen på det nye Frihedsmuseum.

Jeg brænder for at arbejde med fiktion og historiefortælling, og bruger meget af min personlige tid også til at producere nogle af mine egne tegneserier og ungdomsnoveller. I øjeblikket arbejder jeg på en børne/ungdomsbog som jeg sigter efter at udgive om nogle år.

Mange af de teknikker og tankegange jeg bruger i min kunst, stammer fra tegnefilmens verden, hvor man tager formerne og bevægelserne af liv og bryder dem ned til deres laveste fællesnævner. Man arbejder i det man kalder formsymboler, altså de ting som vores hjerner opfatter som f.eks mennesker, dyr, bygninger, men som i realiteten er simplistiske, stilistiske former. Det fungerer lidt ligesom sang og poesi fungerer med sprog – man kan kommunikere en hel masse på langt mindre plads, og med lyrik og tone som trækker på menneskers følelser.

Det er alt sammen indviklet fagsprog, men når det kommer til stykket, så betyder det bare at jeg elsker at bruge min kunst til at mærke de fællesnævnere som gør os til de mennesker vi er, og for at åbne samtaler med- og imellem folk.

Ravn Toklum
Ravn Toklum

Nyhedsbrev fra
On The Wall Bornholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nye plakater og gode tilbud.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner