Gratis fragt fra 350 kr.
Gratis fragt fra 350 kr.

Som bosat ’førder’ gennem nu over 21 år har Bornholm været det naturlige omdrejningspunkt i mit liv, og bidraget til lysten til at eksponere og formidle øen med sine unikke værdier og fortryllende og dramatiske natur.

Portræt:

Engelke Toklum

Engelke Toklum er uddannet på Danmarks Designskole i København og har et efterhånden langt liv med grafisk design i rygsækken. Hjertet har altid banket for form, farve og udtryk – som sprog og formidling af en fortælling eller en følelse.

”Jeg nyder at forme streg og farve i et forsøg på at finde og formidle det visuelle samspil mellem spændstighed og harmoni”, fortæller hun.

Det er gennem tiden blevet til mange kreationer. I det private med tegning og maleri – og erhvervsmæssigt som grafiker og grafisk designer i egen designvirksomhed samt på en række bureauer og forlag.

”Glæden ved naturen fylder også godt i rygsækken, og nysgerrigheden ledte mig på et tidspunkt til en uddannelse som biolog. Som bosat ’førder’ gennem nu over 21 år har Bornholm været det naturlige omdrejningspunkt i mit liv, og bidraget til lysten til at eksponere og formidle øen med sine unikke værdier og fortryllende og dramatiske natur”, fortæller Engelke Toklum.

Engelke Toklum er grafisk designer hos Hakon Holm Grafisk og kreatør af en lang række plakater på On The Wall Bornholm.

Grafiker og grafisk designer Engelke Toklum
Engelke Toklum

Nyhedsbrev fra
On The Wall Bornholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nye plakater og gode tilbud.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner