Fri fragt over 249,-
Fri fragt over 249,-

Vælg den rigtige størrelse til plakater

Hvor stor bør en plakat være, for at den kommer til sin ret og udfylder pladsen på din væg optimalt? Læs med her og få tips til at vælge plakater i de rigtige størrelser.

Plakater er populære i indretningen af rum, blandt andet fordi de er forholdsvis billige og nemme at udskifte. Men det kan godt være svært at finde ud af, hvilke plakatstørrelser, der passer sammen og hvordan du hænger dem op for at skabe en god balance og det rette udtryk på væggen i rummet.

Hos On The Wall Bornholm kan du købe plakater i størrelser, som passer til billedrammer du kan købe i de fleste rammebutikker og webshops.

30×40 cm

Den mest almindelige størrelse for plakater i mindre format. En plakat i denne størrelse passer IKKE til en A3-ramme.

A3 (29,7×42,0 cm)

Passer til rammer i den almindelige standardstørrelse A3, som kendes for papirstørrelser. A3 svarer til to A4-ark.

50×50

Hvis du ikke ønsker plakater i lang format, skal du vælge en plakat i denne størrelse.

B2 (50×70 cm)

Den mest almindelige størrelse for plakater er 50×70 cm. Hverken for stor eller for lille, hvorfor den passer godt på de fleste vægge. Størrelsen gør, at plakatens motiv og dets detaljer og farver for alvor kommer til sin ret. Langt de fleste plakat- og rammebutikker tilbyder rammer i denne størrelse. 

 

Hvor kan jeg købe rammer henne?

Du kan købe rammer i mange plakatbutikker, indramningsbutikker, bolig- og interiørbutikker, større supermarkedet som Føtex, Bilka og Coops butikker.

Rammer til dine plakater

Hos On The Wall Bornholm kan du købe plakater, men ikke rammer. Vi har dog gjort det nemt at finde rammer til vores plakater, da de kan købes i almindelige standardstørrelser og -formater. Det betyder, at de fleste butikker og webshops, der sælger plakat- og billedrammer, har rammer, som passer til vores plakater, så du ikke skal købe særlige tilpassede rammer. Medmindre du har særlige behov til din vægdekoration.

Cookie Consent with Real Cookie Banner